PITE ZDRAVÚ VODU!

Aká čistá je voda, ktorú pijete? "Vyčistená" voda z vodovodu, ktorá sa dostáva do našich domácností, je často plná zlúčenín železa, pretože voda putuje cez staré skorodované podzemné potrubia a všetka táto hrdza sa dostáva do vody, ktorú zvyčajne pijeme a používame v domácnosti. Spolu so systémami na čistenie vody od spoločnosti Zepter vytvára trojcestná batéria dokonalý, ekonomický a zdravý systém na čistenie vody vo vašej kuchyni.

Trojcestná technológia, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou systému čistenia vody Zepter Clean, vám dáva možnosť mať filtrovanú pitnú vodu alebo štandardnú zmes studenej/horúcej vody z vodovodu, a to v jednom ľahko použiteľnom systéme. Neexistuje absolútne žiadne miešanie dvoch typov vody - nezávislé funkcie, ktoré ponúkajú najlepšie riešenie pre každú požiadavku. Vďaka výrobe z vysokokvalitnej mosadze (CW719) a dvojitej chrómniklovej vrstve sú batérie vysoko odolné voči korózii.

Bezpečnostná značka TüV Rheinland, hygienický certifikát, vygravírované logo Zepter a 5-ročná záruka sú zárukou výrobku najvyššej kvality, ktorý vám a vašej rodine poskytne cenné zdravotné benefity na dlhé roky.