POKROKOVÉ, KLINICKY TESTOVANÉ KOZMETICKÉ PRODUKTY  

ŠVAJČIARSKE ŠTANDARDY NAJVYŠŠEJ KVALITY

Spoločnosť Intercosmetica Neuchâtel S.A., Švajčiarsko, bola založená v roku 1956 nemeckou skupinou Wella. Skupina Zepter Group získala spoločnosť Intercosmetica v roku 1996, a tak vznikla divízia Zepter Cosmetics & Luxury.

Prostredníctvom vlastných oddelení výskumu a vývoja a laboratórií pre testovanie pleti spoločnosť Intercosmetica neustále skúma a testuje čisté a účinné receptúry pre novú generáciu kozmetiky. Spoločnosť Intercosmetica má najvyššiu úroveň systémov riadenia kvality (certifikát ISO 9001:2015) a zaručuje dokonalú kontrolu svojich kozmetických radov. Počnúc vývojom inteligentných receptúr až po výrobu finálneho produktu spoločnosť Intercosmetica plne podporuje projekty svojich klientov. 

Kombináciou inovatívnych technológií s prírodnými a organicky aktívnymi zložkami dosiahla spoločnosť Zepter Cosmetics vynikajúce výsledky v oblasti fytokozmetiky a jej rad kozmetiky je dokonalým riešením na posilnenie a ochranu vášho zdravia a krásy.

Švajčiarske laboratórium ZEPTER vám ponúka prírodné a hi-tech kozmetické výrobky bez obsahu PARABÉNOV na rýchle a intenzívne výsledky proti starnutiu v kombinácii s obzvlášť šetrnými receptúrami určenými pre najcitlivejšiu pleť.

  • Laboratóriá pre výskum a vývoj vyvíjajú inovatívne receptúry
  • Inštitút pre testovanie pokožky testuje ich účinnosť prostredníctvom bioinžinierskych hodnotení, spotrebiteľských testov a kožných patch testov.

Intercosmetica laboratories

Quality Certificates

INOVÁCIE

Spojením najnovších objavov v kozmetickej dermatológii a genetike sme sa dostali o krok bližšie k nájdeniu riešenia pre dokonalý, mladý a zdravý vzhľad - naše účinné švajčiarske séra proti starnutiu.

Hviezdou našich novo vyvinutých sér je GOLDEN SEAWEED (Antileukín 6), jedinečný výťažok z morských rias. Použitím najvyššej koncentrácie zlatých morských rias sa výrazne znižuje poškodenie DNA a dosahuje sa maximálny účinok proti starnutiu