KUCHYNSKÝ RIAD MASTERPIECE

Patentovaný systém, jedinečné a večné riešenie pre správny spôsob prípravy zdravých jedál.

Špičkový kov Zepter 316L, pokročilá technológia a inovatívny dizajn riadu Masterpiece Cookware umožňujú varenie bez vody a vyprážanie bez tukov, takže jedlo je zdravšie a zároveň chutnejšie, zachováva si prirodzené vône, chute, výživové a biologické hodnoty (vitamíny, minerály, bielkoviny, mikro- a makroelementy), má menej kalórií a neobsahuje žiadne nebezpečné látky. Varenie so stohovateľným systémom Masterpiece Cookware šetrí potraviny, energiu, čas a peniaze, ale predovšetkým chráni vaše zdravie.

Systém Zepter Masterpiece už dávno dobyl svet. Teraz sú však tieto nádoby potrebné v každej kuchyni viac ako kedykoľvek predtým. Naskočte na vlnu zdravého stravovania so spoločnosťou Zepter jednoducho a efektívne. Kuchynský riad Masterpiece je evidentným spôsobom, ako zlepšiť svoj život.

Zepter Masterpiece Cookware

ZEPTER SUPERIOR METAL 316L

  • Rovnomerne prenáša teplo
  • Potraviny sa nepripaľujú
  • Úplne odolný voči korózii
  • Nemení farbu
  • Je neporézny a nezachytáva pachy potravín
  • Jednoduchšie sa používa, čistí a udržiava
  • Nezničiteľný, odolnejší voči fyzikálnym a chemickým vplyvom
  • Šetrný k životnému prostrediu
  • Je neutrálny a nespôsobuje alergie
  • Neobmedzená záruka
  • Moderný dizajn a technológia

zepter-masterpiece-cookware_20_sk

ZEPTER AKUTERMICKÉ KOMPAKTNÉ DNO

Patentované trojité kompaktné dno Zepter Accuthermal (ZAC) je srdcom správneho a večného spôsobu prípravy zdravých potravín Zepter. Je vyrobené z 3 vrstiev ľahkého kovu: indukčnej, akumulačnej a vodivej. Je stlačené lisovacím strojom, ktorý vyvíja tlak až 2 000 ton (nie je zlepené ani spájkované). Po použití je nezničiteľný, kompaktný a nedeformovateľný.

ZAC akumuluje energiu a rýchlo a rovnomerne prenáša teplo na potraviny, takže sa pripravujú pri nízkych teplotách. Šetrí 70 % potravín a energie. Určený pre všetky zdroje tepla vrátane indukčného ohrevu.

zepter-masterpiece-cookware_26_sk

URA - REVOLUČNÁ NEPRIĽNAVÁ TECHNOLÓGIA

Zepter URA (Ultimate Resistant Application) je inovatívna nepriľnavá technológia. Nenanášajú sa na ňu žiadne škodlivé povlaky, takže je bezpečná pre vaše zdravie.

Nepriľnavý povrch je vytvorený jedinečnou metódou, ktorá zlepšuje štruktúru kovu na vnútornom povrchu hrnca; je neoddeliteľnou súčasťou existujúceho kovu, čím sa riad Zepter Smart Line Masterpiece stáva nezničiteľným, večným a absolútne bezpečným.

zepter-masterpiece-cookware_27_sk

MULTIFUNKČNÁ POKRIEVKA ZEPTER

Je výrazne ťažšia, čo zaručuje, že z vnútra hrnca nič neunikne.

Nádherný moderný dizajn pokrievky Zepter má vypuklý tvar so štylizovanými "vlnami". Stred pokrievky je vyšší a zaoblenejší, čím ponúka väčší objem. Pre väčšie pohodlie možno pokrievku Zepter oprieť o patentované úchyty Zepter a ušetriť tak miesto na pracovnej doske.

Špeciálne navrhnutá pokrievka Zepter dokonale prilieha k okraju hrnca a hermeticky ho uzatvára vodným tesnením, čo umožňuje proces Zepter Closed Circle.

zepter-masterpiece-cookware_25_sk

ZEPTER CLOSED CIRCLE

Zepter Closed Circle je proces, pri ktorom para uvoľnená z jedla stúpa nahor, kondenzuje pri kontakte s pokrievkou, ktorá je vždy chladnejšia ako zvyšok hrnca, a kvapká na jedlo. Tento proces prebieha nerušene, kým jedlo nie je dokonale uvarené.

Proces Zepter Closed Circle umožňuje, aby tekutina s výživnými látkami zostala vo vnútri hrnca a zachovala jedlo, ktoré sa varí vo vlastnej šťave. Zepter Closed Circle zabezpečuje správny spôsob prípravy zdravých potravín bez pridávania vody alebo tukov a vždy pri nízkych teplotách.

zepter-masterpiece-cookware-24_sk

OKRAJ NÁDOBY ZEPTER

Je chladnejší ako dno hrnca a zostáva vždy čistý.

STENY / TELO NÁDOBY ZEPTER

Vždy chladnejšie ako dno, umožňuje kondenzáciu tekutín z potravín a tým proces Closed Circle (Uzavretý kruh).

BEZPEČNÝ DOTYK - RUKOVÄTE ZEPTER

Rukoväte Zepter sú jedinečne navrhnuté tak, aby sa neprehrievali vďaka patentovanej technológii zabezpečujúcej minimálne spojenie s telom hrnca Zepter Masterpiece. Ich ergonomický a štýlový dizajn umožňuje pohodlné pevné uchopenie a jednoduchú manipuláciu. Rukoväte sú bezpečné pre rúru a ľahko sa čistia.

• Jedinečne navrhnuté a patentované, aby sa neprehrievali
• Ergonomické a štýlové
• Špeciálna aplikácia Zepter PVD
• Vynikajúca trvanlivosť a odolnosť proti poškriabaniu
• Inteligentný a praktický dizajn, ktorý umožňuje oprieť pokrievku o rukoväte hrnca
• Bezpečné v rúre (zahrieva sa na teplotu rúry, takže sú potrebné kuchynské rukavice

zepter-masterpiece-cookware_22_sk

ZEPTER THERMOCONTROL

Zepter Thermocontrol je zariadenie, ktoré vám umožní pripraviť zdravé jedlo správnym spôsobom pri správnej teplote a kontrolovať proces varenia bez toho, aby ste museli dvíhať pokrievku.

Jedlo sa varí vo vlastnej šťave pri nízkej teplote, pričom si zachováva svoje výživové a biologické hodnoty. Proces uzavretého kruhu prebieha nerušene.

zepter-masterpiece-cookware_21_sk

VYNIKAJÚCI MULTISYSTÉM

Spoločnosť Zepter vytvorila systém založený na celom rade kuchynského riadu, ktorý možno použiť na prípravu všetkých možných pokrmov. Čokoľvek potrebujete z hľadiska veľkosti a tvaru hrnca, Zepter Superior Multisystem vám to dokáže poskytnúť.

HLBOKÉ HRNCE sú ideálne na prípravu lahodných polievok a consomé.

OVÁLNE HRNCE sa používajú na jednoduchú prípravu akéhokoľvek druhu pečeného mäsa pre vás, vašu rodinu alebo hostí.

Potrebujete dokonalý hrniec na dusené mäso? Vyberte si niektorý z našich rôzne veľkých NÁDOB pre váš ďalší zdravý kulinársky úspech.

Náhla chuť na vyprážané jedlo? Použite panvice Zepter na vyprážanie bez pridania tukov.

Potrebujete dokonalý gril? Použite QUADRA a umocnite svoj zážitok z varenia nielen správne pripraveným zdravým jedlom, ale aj varením s výnimočnými tvarmi riadu, ktoré vás ohromia svojou krásou a praktickosťou.

A ak ste skutočný kuchár, ktorý rád spoznáva rôzne kultúry prostredníctvom chutí a vôní miestnych kuchýň, preneste Áziu do svojho domova a pripravte si zdravšie jedlo v našich Zepter WOKOCH.

KOMÍNOVÉ VARENIE

Superior Multisystem umožňuje tzv. komínové varenie, ktoré umožňuje súčasnú prípravu 2-3 jedál na jednej varnej doske, vždy pri nižších teplotách, čím sa zachovávajú nutričné hodnoty potravín.

zepter-masteriece-cookware-11_sk

ZEPTER SUPERIOR MULTISYSTEM VÁM DÁVA VIAC!

  • Patentovaný systém pre správny a nestarnúci spôsob prípravy zdravých jedál, pre lepšiu a dlhšiu životnosť
  • Špičkový kov, najmodernejšia technológia a luxusný dizajn
  • Bezpečný, hygienický, šetrný k životnému prostrediu
  • Multifunkčný, so súčasnou prípravou viacerých jedál na jednom zdroji tepla
  • Jednoduché používanie a jednoduchá údržba
  • Šetrí energiu, potraviny, čas a peniaze
  • Chráni vaše zdravie
  • Investícia pre budúce generácie

STRAVUJTE SA ZDRAVO. ŽITE LEPŠIE. ŽITE DLHŠIE

zepter-masterpiece-cookware-10_sk