VÁŠ ŠTÝLOVÝ VÝBER PRE LUXUSNÝ STÔL

Kimono, Caprice, Senator a Venus sú názvy súprav príborov Zepter: jedinečný výber trvácnych materiálov a postriebrených, pozlátených a zrkadlovo leštených povrchov pre luxusný štýl.

Kvalita, funkčnosť a dizajn príborov Zepter spĺňajú tie najvyššie štandardy. Je vyrobený zo špičkovej ocele CrNi 18/10. Jednotlivé kusy majú hrúbku až 4 mm, čím prekonávajú normy kvality príborov.

Špičková technológia, neustály odborný dohľad a kontrola kvality zaručujú najvyššiu kvalitu každého jednotlivého kusu. Spoločnosť Zepter získala príslušný certifikát, ktorý potvrdzuje špičkovú kvalitu jej príborových súprav.

(Certifikát č. ZE 53549 Overená kvalita Zepter - kus za kusom).

Zákazníci majú rôzne požiadavky a vkus, preto sú súpravy vytvorené tak, aby vyhovovali ich rôznorodým potrebám a želaniam. Presnejšie povedané, každý si môže vybrať súpravu príborov, ktorá uspokojí jeho požiadavky na domácnosť a osobný vkus.

Príbory Zepter sú vyrobené z ocele CrNi 18/10, v štyroch verziách a každá časť leštených súprav sa vyznačuje jasným leskom. V záverečnej fáze sa na predmety nanáša vrstva extrémne tvrdého striebra a zlata (24 karátové rýdze zlato a rýdze striebro 999 s hrúbkou až 40 mikrónov).

NAJJEMNEJŠIA KVALITA PRE NAJELEGANTNEJŠÍ STÔL