ZEPTER SMARTLIFE

Spoločnosť Zepter vytvorila systém, ktorý vám skráti čas strávený v kuchyni a dopraje vám viac voľného času. Revolučná technológia spoločnosti Zepter spája rádiový indukčný varič s rádiovou digitálnou termokontrolou a bzučiakom, čím sa dosiahne plne automatizovaný a nerušený proces varenia bez vašej prítomnosti.

RÁDIOVÝ DIGITÁLNY TERMOKONTROL ZEPTER

Rádiový digitálny termokontrol má plne digitálne používateľské rozhranie, elegantný a štýlový dizajn a pevné ergonomické držanie. Poskytuje možnosť voľby medzi režimami suchého a vlhkého varenia, možnosť naprogramovať požadovanú teplotu a čas varenia a úplnú kontrolu nad celým procesom varenia. Po naprogramovaní inteligentný systém automaticky udržiava teplotu a čas a v prípade potreby sa vypne. Môžete odísť z domu, a keď sa vrátite, vaše zdravé jedlo bude pripravené na podávanie so zachovanými výživovými a senzorickými vlastnosťami.

Rádiový digitálny termokontrol funguje predovšetkým ako váš "strážca potravín", pretože je úplne interaktívny s ostatnými rádiovými zariadeniami Zepter.

Zepter Radio Digital Thermocontrol

ZEPTER BUZZER

Zepter Buzzer je diaľkové výstražné zariadenie, ktoré sa interaktívne pripája k rádiovému digitálnemu termokontrolu Zepter a na diaľku informuje o dosiahnutí nastavenej teploty varenia alebo o uplynutí naprogramovaného času. Zepter Buzzer je osobný pomocník pri varení, ktorý vás upozorní kdekoľvek v dosahu 30 metrov, keď je potrebná vaša prítomnosť.

Zepter Buzzer

RÁDIOVÝ INDUKČNÝ VARIČ ZEPTER

Rádiový indukčný varič Zepter je vybavený novou technológiou, ktorá mu umožňuje komunikovať s digitálnou termokontrolou Zepter Radio a bzučiakom Zepter Buzzer a mať proces varenia pod kontrolou. Rádiový indukčný varič Zepter stlačením tlačidla okamžite upraví a udržiava teplotu varenia a v prípade potreby automaticky zastaví proces varenia v súlade s parametrami nastavenými na Zepter Radio Digital Thermocontrol.

Všetky hrnce Zepter Masterpiece Cookware majú patentované akutermické dno, ktoré dokonale spolupracuje s novým rádioindukčným varičom, aby ste mohli pripravovať vynikajúce jedlá podľa filozofie zdravého varenia spoločnosti Zepter. Rádiový indukčný varič je kompatibilný s každým druhom hrnca, panvice alebo kastróla na magnetickom základe.

Zepter Induction Cooker

NEZÁVISLÝ INTELIGENTNÝ SUPERIOR MULTISYSTÉM OD SPOLOČNOSTI ZEPTER:

  • ŠETRÍ ENERGIU - neplytvá teplom pri varení a ohrievaní jedla
  • ŠETRÍ POTRAVINY - vychutnajte si viac čerstvo uvarených a zdravých
  • ŠETRÍ ČAS - viac voľného času pre vás a vašu rodinu
  • ŠETRÍ PENIAZE
  • JE ABSOLÚTNE BEZPEČNÝ
  • CHRÁNI VAŠE ZDRAVIE

Zepter Thermocontrol