VYLEPŠITE KVALITU VÁŠHO ŽIVOTA

KOMFORT DOBREJ VODY V KAŽDEJ KVAPKE

Nečistá voda ovplyvňuje nielen naše zdravie. V našich domácnostiach, kde sa voda okrem pitia používa na množstvo iných účelov, je jej zlá kvalita nepríjemným faktorom a zdrojom problémov v každodennom živote. Vodný kameň je azda najzávažnejším problémom - vodný kameň sa tvorí vždy, najmä pri ohrievaní vody. Tvrdá voda, ktorá sa používa denne, stimuluje tvorbu vodného kameňa.

Keďže voda je univerzálnym rozpúšťadlom, pri pohybe v pôde a horninách rozpúšťa minerály - najmä vápnik a horčík. Tieto rozpustené minerály sú dva faktory, ktoré sú najviac zodpovedné za tvrdú vodu. Čím viac minerálov obsahuje, tým je voda tvrdšia.


BEZPEČNÝ A EKOLOGICKÝ

Na zmäkčenie vody bolo vynájdených niekoľko metód ako sa zbaviť problému tvrdej vody, ale sú veľmi drahé a nie úplne účinné. Spoločnosť Zepter poskytla konečné riešenie problému tvrdej vody vo vašej domácnosti. A opäť zlepšuje a chráni vaše zdravie a zvyšuje úroveň vášho života.


ČO ROBÍ CLEANSYMAG S VODOU?

V CleanSymag namontovanej priamo na potrubí sa vytvára elektromagnetické pole. Pole má premenlivú akustickú frekvenciu v rozsahu od 1 do 5 KHz. Rôzne frekvencie pôsobia na rôzne minerály a rozbíjajú molekulárne väzby medzi týmito minerálmi a vodou, s ktorou sú zlúčené.

Kryštáliky vápnika a iných minerálov, ktoré majú v studenej vode ostré okraje, sa zmenšujú a zaobľujú, čím strácajú väčšinu svojej schopnosti spájať sa. V dôsledku mikrotrhania medzi molekulami týchto minerálov a usadeninami vodného kameňa sa vodný kameň rozpúšťa a odstraňuje. Minerálne soli sa nezrážajú na stenách inštalácií a zariadení. Ľahko sa odstraňujú a nevzniká vodný kameň.

Magnetické pole znižuje povrchové napätie vody, ktorá sa tak stáva lepším rozpúšťadlom. S CleanSymag má voda rovnakú tvrdosť, no nestráca svoje hlavné organické a chemické vlastnosti. Vytvorené pole zlepšuje rozpustnosť kyslíka vo vode a stabilizuje pH vody. Vďaka väčšiemu množstvu rozpusteného kyslíka a zachovanému obsahu vápenatých iónov vo vode uľahčuje CleanSymag vstrebávanie vody ľudským organizmom.

CleanSymag zlepšuje aj vzhľad bielizne. Vlákna sú mäkšie a menej náchylné na poškodenie. Farby zostávajú dlhšie žiarivé. Z obkladov, toaliet a umývadiel sa rýchlejšie a ľahšie odstraňujú nečistoty. Už žiadne žlté škvrny. Už žiadne šmuhy na skle a kuchynskom riade.


VÝHODY PRODUKTU:

  • CleanSyMag zabraňuje predčasnej výmene inštalácií vo vašej domácnosti.
  • Za opravy a výmenu spotrebičov zaplatíte o štvrtinu menej.
  • Zabezpečuje účty za energiu menšie o 40 %*
  • Predlžuje životnosť používania domácich spotrebičov o 30%
  • Chráni pred koróziou
  • Vďaka nemu miniete o 30% menej na čistiace prostriedky!
  • Šetrí váš drahocenný čas. O 30% rýchlejšie ohrieva vodu v kotloch a zariadeniach ústredného kúrenia!

* The final score depends on the physio chemical characteristics of the water such as: temperature, water pH, hardness and other factors