HYPERLIGHT OKULIARE

VIDIEŤ LEPŠIE. CÍTIŤ SA LEPŠIE. MYSLIEŤ LEPŠIE. PODÁVAJTE LEPŠÍ VÝKON

Okuliare Hyperlight Eyewear poskytujú aktívnu terapiu hyperlightom, ktorá udržiava, posilňuje a revitalizuje organizmus používateľa na kvantovej úrovni. Okuliare Hyperlight Eyewear chránia pred škodlivými lúčmi akéhokoľvek umelého osvetlenia, slnečného svetla a svetla z elektronických zariadení, a najmä pred ich kombinovaným účinkom, ktorému sme nevyhnutne vystavení nepretržite.

Kvantové hypersvetlo vzniká prechodom svetla cez šošovky Quantum Hyperlight Optic®, ktoré pozitívne ovplyvňuje zrak aj funkciu mozgu. To prispieva k celkovému zlepšeniu fyzického a duševného zdravia nositeľa, čím sa optimalizuje jeho fungovanie.

  • Okuliare Hyperlight zlepšujú koncentráciu, pozornosť a pamäť
  • Okuliare Hyperlight Eyewear zvyšujú produktivitu a efektivitu
  • Okuliare Hyperlight Eyewear napomáhajú rýchlejšiemu a lepšiemu rozhodovaniu
  • Okuliare Hyperlight Eyewear podporujú optimálnu duševnú výkonnosť počas intenzívneho duševného preťaženia

KOMU BUDÚ OKULIARE HYPERLIGHT EYEWEAR PROSPEŠNÉ?

Každému, kto sa o seba stará, tvrdo pracuje a žije aktívnym životným štýlom. Všetkých, ktorí sú denne vystavení nebezpečnému slnečnému žiareniu, ako aj umelému osvetleniu v interiéri (dom, práca, škola, koncerty, nákupné centrá atď.).

Okuliare Hyperlight predstavujú jedinečné riešenie na zlepšenie zraku aj mozgových funkcií, pretože blokujú škodlivé žiarenie a zároveň ho premieňajú na optimálny rozsah kvantového hyperžiarenia, ktoré odráža ideálnu symetriu zhodnú s biologickými štruktúrami.

OKULIARE HYPERLIGHT VÁM POMÔŽU STAŤ SA VITÁLNEJŠÍMI, ZDRAVŠÍMI A ÚSPEŠNEJŠÍM

Eyewear-for-everyone_1

Optické šošovky Quantum Hyperlight® Optic s jedinečnými vlastnosťami a špičkovou kvalitou sú vyrobené švajčiarskou technológiou a sú oveľa viac ako bežné šošovky: sú navrhnuté pre vaše lepšie zdravie, lepšie kognitívne schopnosti, lepší vzhľad a vyššiu kvalitu života. Týmto prispievajú k napĺňaniu nášho poslania.

Šošovky Quantum Hyperlight® Optic sú z oboch strán potiahnuté najjemnejšími ochrannými vrstvami. Ľahko sa udržiavajú, sú odolné proti poškriabaniu a majú dlhú životnosť. Kvalitná výroba šošoviek a rámov robí z okuliarov Hyperlight Eyewear špičkový a elegantný výrobok.


MEDZINÁRODNÉ OCENENIA

Patentovaná nanotechnológia na báze fullerénu C60 a objavy hyperharmonizovaného a hyperpolarizovaného svetla získali množstvo prestížnych medzinárodných ocenení.

zepter-tesla-3sk

Hyperlight Eyewear Glasses Indoor

Hyperlight Eyewear Glasses