PONORTE SA DO SVETA TAJOMSTIEV A NEZABUDNUTEĽNÝCH POCITOV

Naše parfumy vyrábame v horách Aix en Provence, v tejto čarovnej krajine Provence tak bohatej na nádherné vône. Tu získavame inšpiráciu, trénujeme svoje remeslo a snívame.

Znovuobjavením jedinečného umenia starých majstrov parfumov a verným nasledovaním metód odovzdávaných z generácie na generáciu opäť vytvárame vône, arómy a pocity, ktoré sa považovali za stratené.

Neviditeľný, ale výnimočný parfum vyvoláva prítomnosť, zdokonaľuje potešenie alebo vzbudzuje túžbu. Každá vôňa je portrétom duše, ktorý zanecháva stopu nemennej fascinácie.

Rafinovaný parfum splynie s jemnou alchýmiou pokožky a odhalí vašu vnútornú osobnosť. Váš parfum o vás potichu vypovie viac ako tisíc slov.

Rad Absolument Parfumeurs bol koncipovaný tak, aby bolo možné jednotlivé parfumy kombinovať ich navrstvením na vašu pokožku a vytvoriť si tak vlastnú jedinečnú charakteristickú vôňu. Vône Absolument Absinthe sú zmesou vzácnych a klasických esencií, ktoré boli vždy považované za skvostne vytvorené parfumy.

Zepter vo svojich parfémoch umne vytvára elegantný kontrast medzi strednými, vrchnými a základnými tónmi.

Absolument_Perfumeur_Zepter2

ABSOLUMENT ABSINTHE

LA FRAICHEUR ABSOLUE (unisex)

51 esencií obohacuje a zvýrazňuje hesperidový základ, ktorý je jednou z najoriginálnejších a najosviežujúcejších parfémových vôd, aké boli kedy vytvorené.

Absint, ktorý sa vyznačuje bezkonkurenčným chladivým pocitom, prináša do parfumu osobitosť a vynikajúcu trvácnosť na pokožke.

Ženské jantárové a kvetinové tóny v kombinácii s mužnými rastlinnými a drevitými tónmi robia Absolument Absinthe absolútne jedinečným.

absolument_absinthe

ABSOLUMENT FEMME

FLORAL ET FRAIS (Femme)

Absolument Femme je o ženskosti, vášni a zmyselnosti.

Sofistikovaný, elegantný, fascinujúci a tajomný - parfém, ktorý si zamiluje mnoho žien.

Absolument Femme dopĺňa rad Parfum d'Interdits, výnimočný výber, ktorý oživuje tradíciu Haute Parfumerie.

absolument_femme

ABSOLUMENT HOMME

LE PATCHOULI SUBLIMÉ (Homme)

Absolument Homme je dokonalým podpisom pre mužov.

Silná, podmanivá a intenzívne svieža.

Absolument Homme je parfum, ktorý poskytuje aromatickú trvanlivosť a šikovne spája mužnosť a rafinovanosť.

absolument_homme

LA TREIZIÈME NOTE HOMME

ÉPICÉ ET BOISÉ (Homme)

Je to najinovatívnejší a najkomplexnejší parfum pre sebavedomého muža so silným zmyslom pre svoju individualitu. La 13th NOTE je aromatická, svieža a korenistá.

Aby ste odhalili dokonalú vyváženosť a rafinovanosť tohto parfumu, nechajte ho pred privoňaním päť minút splynúť s chémiou vlastnej pokožky.

absolument_la13note

LA TREIZIÈME NOTE FEMME

GOURMAND (Femme)

Jedinečný, zmyselný a lahodný parfum, ktorý oblieka ženu do neodolateľnej túžby po pôžitku!

Ovplyvnený francúzskym dezertom šéfkuchára Reného BERGÈSA ponúka ženám inšpiratívne, dramatické vône, ktoré pôsobia na všetky zmysly. La 13th Note pre ženy je kvetinová, ovocná, sladká a úplne návyková.  

absolument_la13note_gourmand

AQUA DI AIX

LE PARFUM RARE D’AIX-EN-PROVENCE (Unisex)

Hypnotizujúci unisex parfém, pocta rafinovanosti, odvahe a tajomstvu.

Nádherný svieži elixír, ktorý je rafinovaný a elegantný, no zároveň inšpirovaný čistotou prírodnej krásy. Vzácna vôňa, skutočná pocta rafinovanosti, odvahe a tajomstvu. Jedinečná a úplne dokonale nositeľná.

aqua_di_aix

VONNÉ SVIEČKY

Navrhnuté spoločnosťou Absolument Parfumeur, prezentované v nádhernej sklenenej nádobe s 3 knotmi.

Tieto nádherne voňavé sviečky s výnimočnou výdržou 60 hodín sú nádherným a očarujúcim darčekom, ktorý prevonia každú miestnosť vo vašej domácnosti.

Ešte pred zapálením sa jemná, svieža vôňa rozptýli vo vzduchu a rozochveje zmysly.

scented_candles