OBJAVUJTE SAMI SEBA

Elegantné, luxusné a dobrodružné vône vytvorené špeciálne pre pánov ponúkajú zmyslové potešenie, energiu a slobodu pre dokonalých mužov Philip Men.

Philip for Men, línia starostlivosti o pleť úplne venovaná moderným a aktívnym mužom 21. storočia. Nové receptúry sú naplnené čistými účinnými látkami, ktoré sa získavajú pomocou najmodernejších švajčiarskych biotechnologických metód. Táto línia, založená na mimoriadnej sile SNOW ALGAE, ponúka okamžite viditeľné výsledky pre dokonalý uhladený vzhľad.  Rad Philip for Men je 100% bez parabénovhypoalergénny - najvyšší štandard pre citlivú pleť.

ÚČINKY

Vôbec po prvýkrát bol tento princíp výživy tentokrát prispôsobený pre kozmetické prípravky, ktoré aktivujú dráhy dlhovekosti v kožných bunkách.

Oprava DNA a detoxikácia kožných buniek sú základom novej starostlivosti o pleť pre mužov od spoločnosti Zepter. Snow Algae poskytuje pleti výhody výživy bez nutnosti zavádzať nízkokalorický režim. Extrakt zo Snow Algae aktivuje faktor dlhovekosti v kožnej bunke, (Klotho Gene), omladzuje pleť na bunkovej úrovni a posilňuje obranný mechanizmus buniek stimuláciou mimetického obmedzenia kalórií.

PHILIP_for_MEN_grooming_2_02aa-(1)

ZLOŽENIE

Unikátna extrémofilná riasa zo švajčiarskych hôr, snežná riasa, je známa svojou schopnosťou prosperovať v drsných podmienkach, pri teplotách pod 0 °C v ľadovcoch a v permanentnom snehu, zatiaľ čo väčšina ostatných rastlín buď znižuje svoje metabolické aktivity, alebo jednoducho nie je schopná prežiť.

Výťažok zo snehovej riasy aktivuje faktor dlhovekosti v kožnej bunke (gén klotho) a posilňuje bunkový obranný mechanizmus stimuláciou kalorickej reštrikcie bez zavedenia nízkokalorického režimu, a preto sa považuje za priekopnícku zložku proti starnutiu. SNOW ALGAE je spracovaná pomocou najnovších biotechnologických metód a zapuzdrená do LIPOZÓMOV.

Vedci zo spoločnosti Zepter našli v snehových riasach účinnú fyto látku, ktorá napodobňuje účinky kalorickej reštrikcie a týmto spôsobom dokáže zlepšiť dlhovekosť kožných buniek.

V mnohých experimentoch sa preukázalo, že obmedzenie kalórií, čo je špeciálny stravovací režim, zlepšuje zdravotný stav aj dĺžku života jednotlivcov, a preto sa považuje za priekopnícku stratégiu proti starnutiu. Kalorická reštrikcia je osvedčeným mechanizmom na predĺženie dĺžky života organizmov.

Philip-for-men_02a-(3)

Philip_for_men_Zepter