KOMPLEXNÝ SYSTÉM ČISTENIA

Spojením najmodernejšej technológie a prirodzenej sily pary KOMPLETNÝ ČISTIACÍ SYSTÉM 6 V 1 od spoločnosti Zepter Tuttoluxo ponúka dokonalý zážitok z čistenia, ktorý prekonáva všetky bežné čistiace zariadenia. So 6 hlavnými funkciami, 3 patentovanými systémami, 4 úrovňami filtrácie, inteligentnými funkciami manipulácie a širokou škálou dodávaného príslušenstva sa kompletné čistiace zariadenie Zepter jednoducho ovláda a udržiava. 

Vďaka použitiu najsilnejšieho dezinfekčného prostriedku známeho človeku, vodnej pary, Tuttoluxo chráni naše zdravie a životné prostredie a zároveň dosahuje profesionálne výsledky čistenia na akomkoľvek type povrchu. S dodávanou profesionálnou žehličkou všetky záhyby z oblečenia jednoducho zmiznú. Para prenikne hlboko do tkanín, dezinfikuje ich, ale zároveň chráni.

Technologicky vyspelé multifunkčné zariadenie, ktoré je kompatibilné so širokou škálou príslušenstva, ktoré sa dokonale hodí na akýkoľvek typ použitia, povrchu alebo odevu.

Prečo mať šesť jednotlivých zariadení, keď môžete mať zariadenie 6 v 1, ktoré zvládne všetko?

Tuttoluxo2_fullwidth

1. VYSÁVANIE - MOKRÉ A SUCHÉ

pomocou vodného filtra

TUTTOLUXO je vysoko výkonný vysávač. Dá sa použiť v každej situácii na jednoduché a efektívne upratovanie: suché vysávanie tým, že sa zbaví nečistôt a prachových častíc, a mokré vysávanie tým, že vysaje všetky druhy rozliatych tekutín.

Okrem funkcie profesionálneho vysávania Tuttoluxo aj filtruje vzduch, a to pomocou jedinečného patentovaného systému Spray System, ktorý šikovne zachytáva všetky prachové častice a odstraňuje zo vzduchu aj tie najmenšie prachové častice. To by nikdy nedokázalo žiadne vysávačové vrecko s poréznym papierovým "filtrom".

2. PARNÉ ČISTENIE A DEZINFEKCIA

Para má pri čistení mnoho využití a mnoho výhod!

Vysoká teplota pary sterilizuje a dezinfikuje, pričom zabíja všetky baktérie a choroboplodné zárodky. Tlak pary ľahko odstráni aj tú najodolnejšiu špinu a nečistoty bez použitia škodlivých chemikálií a dostane sa aj do tých najmenších priestorov, kam sa väčšina bežných čistiacich zariadení nedostane.

Využite prirodzenú dezinfekčnú silu pary s prístrojom Tuttoluxo!

3. PARNÉ ČISTENIE A VYSÁVANIE

súčasne

Tuttoluxo posúva parné čistenie aj vysávanie o krok vpred tým, že kombinuje ich silné stránky.

Nepretržitý tlak pary a vysoká teplota 148 °C sterilizujú, čím sa dostávajú hlboko do kobercov, matracov a čalúnenia a ničia aj roztoče, zatiaľ čo účinný výkon motora vysávača vysáva nečistoty aj telá roztočov. Je užívateľsky nenáročný, bojler možno dopĺňať počas používania bez straty času.

TUTTOLUXO je jednoducho DOKONALÝ!

4. PROFESIONÁLNE PARNÉ ŽEHLENIE

Zvislé aj vodorovné

Žehlička Tuttoluxo je praktická a profesionálna, ponúka neporovnateľné dezinfekčné a osviežujúce funkcie, ktoré bežné domáce žehličky nemôžu sľúbiť.

Systém dopĺňania vody zaisťuje konštantný tlak pary počas žehlenia v horizontálnej aj vertikálnej polohe. Dosahuje výsledky ako pri chemickom čistení, pričom využíva len silu pary, čím šetrí čas a peniaze. Chráni aj tie najchúlostivejšie tkaniny vrátane hodvábu, menčestru, vlny, kašmíru.

5. ČISTENIE VZDUCHU A AROMA TERAPIA

Luxus čistého vzduchu

Dýchanie by sme nemali považovať za samozrejmosť, najmä v súvislosti s nárastom astmy a alergií. Preto sa vývojári spoločnosti Zepter postarali o to, aby sa technológia Tuttoluxo dala použiť na čistenie vzduchu, ktorý dýchame.

Filtračný systém filtruje takmer 100 % prachových častíc, ktoré prejdú cez spotrebič. Čistí tak vzduch, ktorý dýchame. Bežný vysávač roznáša nečistoty z kobercov do vzduchu, ktorý dýchame, ale Tuttoluxo čistí naše koberce a zároveň čistí vzduch.

Môžete si zlepšiť náladu, oživiť ducha a relaxovať v oáze pohody; stačí pridať do nádržky na čistú vodu niekoľko kvapiek Zepter Fragrances.

6. ZVLHČOVANIE VZDUCHU

Wellness oáza

Bolesti hlavy sú častou ťažkosťou, ale málokto vie, že ich často spôsobuje nekvalitný vzduch v našich domovoch. Ďalšou výnimočnou funkciou Tuttoluxo je, že dokáže z našich domovov urobiť zdravšie miesto tým, že po miestnostiach rozfúka vzduch nabitý vlhkosťou. Suchý vzduch vedie k suchej pokožke, strapateniu vlasov, nekvalitnému spánku, zhoršeným príznakom alergií a astmy, častému prechladnutiu, chrípke a respiračným ochoreniam, bolestiam hrdla, krvácaniu z nosa a suchému kašľu.

"naparovaním" pomocou flexi trubice alebo "vaporizáciou" prostredníctvom voliteľného príslušenstva. TUTTOLUXO obnoví vlhkosť suchého, vyprahnutého zimného vzduchu, zlepší vaše zdravie... a dýchanie sa opäť stane potešením.

VYNIKAJÚCE VLASTNOSTI TUTTOLUXO

HYGIENICKÝ

V priebehu niekoľkých minút vytvoria dva výkonné ohrievače (2 x 1050 W) paru s teplotou približne 148 °C. Táto vysoká teplota ničí baktérie, mikróby, vírusy, roztoče a iné mikroskopické organizmy, ktoré žijú v kobercochmatracoch a nábytku a môžu spôsobovať vážne zdravotné problémy, ako je astma a alergie

Konštrukcia bojlerového systému poskytuje stály a nepretržitý tlak aj pri tých najnáročnejších úlohách. Parný výkon dostaneme vtedy, keď ho potrebujeme, bez čakania na vychladnutie.

SILNÝ

Tuttoluxo ponúka nepretržitý výkon. Tlak pary je 450 kPa (4,5 baru). Mohutný prúd pary rozbije aj tie najodolnejšie nečistoty, zatiaľ čo výkonný nasávací motor povysáva všetky nečistoty.

S Tuttoluxo dokážeme vysávať a čistiť parou zároveň na miestach, o ktorých sme si nikdy nemysleli, že sú možné! Na nastavenie vysávania v každej situácii stačí jeden dotyk prsta. Rýchle zvýšenie alebo zníženie rýchlosti vysávania priamo z rukoväte, bez zastavenia, bez námahy a bez väčšej spotreby energie!

Výkonný a mohutný, nemusíme čakať, kým vychladne a zahreje sa ako iné parné čistiace systémy.

VÝKONNÝ

Nasávací motor Tuttoluxo je majstrovské dielo. Má výhody motora s výkonom 1200 W, ale jeho účinnosť sa rovná účinnosti motora s výkonom 1600 W. Tuttoluxo je inteligentné zariadenie, je výkonnejšie, účinnejšie, úspornejšie, šetrnejšie k životnému prostrediu... jednoducho inteligentnejšie! Na veľkosti nezáleží - na životnosti áno!

CENOVO VÝHODNÝ

Už nikdy nebudeme musieť míňať peniaze na drahé a škodlivé čistiace prostriedky. Už nikdy nebudeme musieť míňať peniaze na vrecká a filtre do vysávača: ušetríme až 100 % nákladov na vrecká do vysávača a ušetríte až 100 % nákladov na chemické čistiace prostriedky

Para je taká účinná - z jedného litra vody sa vyrobí približne 1 000 litrov pary a vďaka dômyselnej konštrukcii Tuttoluxo možno zásobník dopĺňať počas používania prístroja, takže para nikdy nedôjde. S Tuttoluxo je možnéušetrite čas strávený čistením a žehlením!

Inteligentné zariadenie, ktoré vás upozorní, keď sa voda v nádržke minie. Účinný nasávací motor Tuttoluxo pracuje pri nižšom príkone, ako je jeho výkon, takže šetrí aj peniaze na účtoch za

A čo môže byť lepším spôsobom, ako ušetriť peniaze za lekárske výdavky a poplatky u lekára než udržiavanie čistého a zdravého prostredia v domácnostiach - náš domov je naším útočiskom pred nebezpečenstvami moderného života

Tuttoluxo_Zepter

TUTTOLUXO FILTRE - UMÝVATEĽNÉ A S DLHOU ŽIVOTNOSŤOU

1. PLAVÁKOVÝ FILTER

Zachytáva väčšie čiastočky nečistôt, ktoré nezachytí nárazový prúd SpraySystemu, a preto je dôležitým strážcom a ochrancom filtra nasávaného vzduchu.

2. FILTER NASÁVANÉHO VZDUCHU

Čistí vzduch prechádzajúci zariadením nielen od nepríjemných pachov, ale zabraňuje aj tomu, aby sa do spotrebiča dostali malé častice, ktoré neboli úplne prefiltrované systémom Spray.

3. POLYESTEROVÝ FILTER

Polyesterový filter na zadnom výstupe vzduchu je navrhnutý tak, aby zachytával častice s veľkosťou až 0,3 mikrónu a zachytával všetko, čo prešlo predchádzajúcimi úrovňami filtrov. Polyesterový filter, ktorý sa používa najmä na zníženie hlučnosti, robí z Tuttoluxo jeden z najtichších spotrebičov svojej triedy.

4. VSTUPNÝ FILTER MOTORA

Navrhnutý tak, aby zabránil prenikaniu rôznych častíc (z kobercov, domácich zvierat alebo čohokoľvek iného) do motora. Slúži aj na filtrovanie chladiaceho vzduchu motora, čo je jedinečná funkcia, ktorú nájdete len v modeloch Tuttoluxo.

HEPA (vysoko účinný filter pevných častíc) - voliteľný

Technológia filtra HEPA zabezpečuje účinnosť až 99,97 % zachytávania častíc s veľkosťou menšou ako 0,3 mikrónu. HEPA filter tiež pomáha eliminovať mikroorganizmy vo vnútornom vzdušnom prostredí.