KVALITA A ELEGANCIA V KAŽDOM DETAILE

Len výtvor, ktorý vzbudzuje emócie, môže mať zvláštnu hodnotu a zaslúži si našu pozornosť, pretože robí náš život krajším.

V našom živote je veľa príležitostí, ktoré si vyžadujú krásnu a nezabudnuteľnú oslavu. Svadby, narodenie nového dieťaťa, dosiahnutie plnoletosti, narodeniny, promócie, povýšenie v práci, výročia svadby... Sú to udalosti, pri ktorých sa chceme podeliť o svoju radosť s našimi najbližšími. Či už ide o oslavu alebo každodenný obed, nie je to len otázka formy alebo zvyku; predstavujú potrebu moderného človeka urobiť si život lepším a spokojnejším.

Sklo sa stalo symbolom pohostinnosti a vyjadrením našej radosti z toho, že sme hostiteľmi. Vysielame ním jednoduché posolstvo podfarbené tými najkrajšími emóciami: "Vitajte!" Môže to byť krátka nečakaná návšteva alebo pozvanie na slávnostný obed či rodinnú oslavu - pohár na stole nás reprezentuje a robí tieto chvíle príjemnejšími a formálnejšími.

Poháre a zvlášť tie na stopke sú symbolom priateľstva, družnosti a porozumenia; vyzývajú k uvoľnenejšej, srdečnejšej a priateľskejšej konverzácii. To však neplatí pre každý druh pohára. Výber nápojovej súpravy je delikátna úloha, viac, než by ktokoľvek mohol spočiatku predpokladať. Kultúra prestierania predpokladá nielen mať ekonomické prostriedky, ale aj cit pre pohostinnosť. Iba ľudia, ktorí rozumejú estetike prestierania stola a oceňujú ju, vedia, ako si vybrať skutočné hodnoty a ako si vychutnať čaro stretnutia s inými ľuďmi.

VÝHODY VÝROBKU


Nápojové súpravy Zepter majú najlepšie vlastnosti z hľadiska:

Na výber sú rôzne exkluzívne sady: La Perle, Prince, Baron, King, Taiga, Conte, Astra. Tieto krásne názvy hovoria samy za seba. Sú to umelecké výtvory na každú príležitosť, harmonické spojenie kvality a funkčnosti, kvality a avantgardy

 Čo je spoločným menovateľom našich exkluzívnych súprav? Sú vyrobené z ušľachtilej ocele (CrNi 18/10 - večná, nezničiteľná nehrdzavejúca oceľ); žiadna časť súpravy sa nemôže rozbiť ani poškodiť; (navyše poháre sú nepriehľadné, takže nikto okrem vás nebude vedieť, koľko v nich ešte je).

  • Súpravy sú k dispozícii aj so zdobenými zlatými okrajmi; v skutočnosti toto luxusné 24-karátové pozlátenie zvyšuje ich hodnotu z hľadiska kvality a estetiky.
  • Ich dizajn je exkluzívny, krásny a nestarnúci. (Dokonale sa hodia do každého interiéru, k modernému aj klasickému nábytku.)
  • Každý druh nápoja si zachová svoju špecifickú originálnu chuť. (Medzi pohárom a jeho obsahom nedochádza k chemickej reakcii.) Vďaka hrúbke pohára a kvalite materiálu nemôže svetlo a teplota ovplyvniť kvalitu nápoja.
  • Ľahko sa udržiavajú a skladujú.

VÝHODY VÝROBKU

Každá časť je vyrobená z najkvalitnejších materiálov: nehrdzavejúcej ocele, striebra 999 a 24-karátového zlata. Základným materiálom je oceľ a striebro a zlato sa používa na dekoráciu. Pri tvarovaní niektorých častí súpravy sa používa špičková technológia a každá časť je ukončená špeciálnymi postupmi, ktoré sú vysoko cenené na celom svete.

Nápojové a dezertné súpravy Zepter vytvoril tím zložený z rôznych odborníkov: výrobných inžinierov, konštruktérov, vývojárov, fyziológov, degustátorov, psychológov a dizajnérov.

Samotný výrobný proces je veľmi zložitý. Takéto jedinečné výrobky mohli vzniknúť len spojením vedeckých poznatkov, remeselnej zručnosti a umeleckého dizajnu.

PERFEKTNÝ DOPLNOK NA VAŠE STOLY!