DOBRÝ VZDUCH. DOBRÝ ŽIVOT

V priemere sa denne nadýchneme 20 000-krát, pričom každý deň vdýchneme viac ako 11 000 litrov vzduchu, čo je takmer 8 litrov každú minútu. Predstavte si, že dýchate toľko znečisteného vzduchu.

Dlhodobé vystavenie znečistenému ovzdušiu má škodlivý vplyv na každý orgán a prakticky každú bunku v ľudskom tele. Podľa výskumu Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) viac ako 9 z 10 ľudí na svete, presnejšie 92 %, žije na miestach, kde znečistenie ovzdušia prekračuje bezpečné limity.

Vzduch v našich domácnostiach je desaťkrát viac znečistený ako vzduch vonku.

Znečistené ovzdušie - "tichý zabijak" - škodí od hlavy až po päty: od srdcových a pľúcnych ochorení cez cukrovku a demenciu až po problémy s pečeňou a črevami, krehkými kosťami a dehydratovanou pokožkou. Toxické ovzdušie ovplyvňuje aj plodnosť, vývoj plodu a detí.

Therapy Air Smart

AKÉ JE RIEŠENIE!

Therapy Air® Smart je najnovšia generácia najúčinnejšieho systému čistenia vzduchu, ktorá kombinuje osvedčenú technológiu HEPA so silou záporných iónov a UV-C svetla.

Tento všestranný filtračný systém odstraňuje zo vzduchu 99,9 % škodlivých častíc, patogénov a znečisťujúcich plynov.

Therapy Air® Smart využíva 360° viacstupňový filtračný systém, ktorý umožňuje rýchlu distribúciu vyčisteného vzduchu do všetkých kútov vnútorného priestoru s rozlohou 71 m2. Vďaka trojrozmernému cirkulačnému systému bude vzduch prečistený bez ohľadu na to, kam jednotku umiestnite.

Jedinečný 360° integrovaný trojvrstvový filter pozostáva z primárneho predfiltra, HEPA filtra H13 a filtra s aktívnym uhlíkom, ktorý odstraňuje dýchateľné častice, ako sú baktérie, vírusy, alergény a iné patogény.

Therapy Air Smart for Home Use

UV SVETLO - EXTRA BARIÉRA

Therapy Air® Smart je vybavený výkonným dezinfekčným UV svetlom, ktoré inaktivuje patogény prenášané vzduchom a poskytuje vám jedinečnú nepreniknuteľnú bariéru.

AKO TO FUNGUJE?

Therapy Air® Smart využíva krátkovlnné UV-C svetlo s vlnovou dĺžkou 265-315 nm na rozklad RNA/DNA materiálu v bunkovom jadre mikroorganizmov, čím im bráni v živote a množení. UV svetlo napodobňuje antimikrobiálnu silu slnečného svetla a namiesto filtrovania úplne ničí plesňové spóry a choroboplodné zárodky.

Therapy Air® Smart mikroorganizmy nielen zbiera, ale aj odstraňuje.

Therapy Air Smart for Office Use

VÝHODY IÓNOVEJ ČISTIČKY VZDUCHU

Therapy Air® Smart generuje približne 5 000 000 iónov/cm3.

Záporné ióny čistia vzduch tým, že sa viažu na nečistoty, až kým sa tieto novovytvorené väčšie častice nestanú príliš ťažkými na to, aby zostali v našej dýchacej zóne.

Tieto "vzdušné vitamíny" majú tiež úžasný rozsah zdravotných účinkov, a to fyzických aj duševných.

Záporné ióny uvoľňujú myseľ a telo, stimulujú metabolizmus, stabilizujú chuť do jedla a krvný tlak, zlepšujú regeneráciu po fyzickom vyčerpaní a pomáhajú človeku cítiť sa sviežo a plný energie.

Therapy Air Smart - How it works?

BEZPEČNE A ZDRAVO DÝCHAŤ

Zlepšená kvalita vzduchu v interiéri posilňuje imunitný systém, zvyšuje produktivitu a znižuje stres.

Therapy Air® Smart zabezpečuje optimálne okysličenie tela a mozgu, zlepšuje bdelosť a koncentráciu, ako aj našu imunitu v boji proti chorobám.

Therapy Air® Smart odstraňuje baktérie, znečisťujúce látky, plesne a alergény nachádzajúce sa vo vnútornom ovzduší. Chráni vás aj pred chrípkou a vysokou horúčkou, čím sa znižuje množstvo užívaných liekov.

Výkonný 360°, 5-stupňový filtračný systém vás ochráni aj pred znečistením interiéru chemickými zlúčeninami, varením a krbmi, ktoré sú škodlivé pre naše zdravie.

Therapy Air® Smart ničí toxické prchavé organické zlúčeniny (VOC), ako je napríklad formaldehyd, a to za menej ako pol hodiny. Takisto odstraňuje vírusy prenášané vzduchom, ako je SARS-CoV-2.

Regulácia znečisťujúcich látok vo vnútornom ovzduší v domácnostiach, kanceláriách, reštauráciách a telocvičniach - a všade inde, kde ľudia žijú, stretávajú sa a pracujú - je nevyhnutná na prevenciu chorôb, zlepšenie zotavenia sa a udržanie celkového zdravia.

Therapy Air Smart for the Family