OBJAVTE SVOJU CHUŤ

Či už ste milovníkom kávy, alebo milovníkom čaju, štýlový a funkčný ZEPRESSO TREND ponúka všetko, po čom túžite, pokiaľ ide o kvalitu a chuť. Zepresso trend je nevyhnutný moderný spotrebič; je malý a ľahký, jednoducho sa používa a ľahko udržiava. Je vyrobený len z najkvalitnejších materiálov, ktoré spĺňajú najprísnejšie svetové kritériá.

Zepresso trend je kávovar novej generácie na prípravu horúcich a studených nápojov vo forme kapsúl. Najmodernejšie technológie zaručujú, že široká škála špeciálnych nápojov vždy ohromí svojou kvalitou. Prístroj sa ľahko ovláda a je v okamihu pripravený na ďalšiu šálku horúceho alebo studeného nápoja.

Zlatá farba sa dokonale hodí pre tradičný, elegantný a rafinovaný vzhľad, zatiaľ čo hravý Modrian vyhovuje slobodnému, výstrednému a nespútanému štýlu. Trendy dizajn a inovatívne technológie pre ľudí, ktorí vyžadujú najvyššie štandardy!

ZAPNITE SVOJE ZMYSLY

Objavovanie jedinečných chutí najlepších kávových zŕn na svete sa začína už pri pražení. Vybrali sme tie najkvalitnejšie kávové zrná pochádzajúce z najlepších oblastí pestovania kávy, upražili sme ich pomocou tradičných metód, čím sme do nich uzavreli jedinečnú chuť a vôňu, ktorú si môžete vychutnávať dennodenne.

Naša ponuka káv je luxusnou pochúťkou pre všetkých milovníkov kávy a zaručuje vynikajúcu chuť v každej šálke. V balení nájdete 10 kapsúl, ktoré sa vyznačujú intenzívnou zmesou kávy Arabica a Robusta a sú kompatibilné aj s kávovarmi Nespresso®.

Uspokojte svoje potreby výberom podľa vašej chuti.

Zepter-Zepresso-Coffee-(2)

ZeprezzoTrend_Zepter