Zaregistrujte sa zadarmo a úplne bez záväzkov. Užite si množstvo výhod:
Nakupujte ako člen klubu za zvýhodnené ceny od -5% do -40%.
Odporučte/zaregistrujte nových členov klubu a získajte až 10% z ich objednávok.
Predávajte a získajte až 40% províziu z prvého nákupu.
Výška zvýhodnenia
+
Počet členov klubu
Výška zvýhodnenia
-
-
1
2
3
4
20
30
Členstvo v ZepterClub je úplne zadarmo a bez záväzkov.
Je to veľmi jednoduché - vložte produkty do košíka a uvidíte svoje zvýhodnenie.
čím viac nakúpite - tým väčšiu zľavu získate!
Základná cena | 31,00 € |
ZepterClubⓘcena | 30,00 € |
Množstvo | |
Zvýhodnenie -3% | -1,00 € |
Celková cena | 30,00 € |
Viac o produkte
Maximálna presnosť a spoľahlivosť pri odčítaní teploty umožňuje lepšiu kontrolu procesu varenia!
- Novinka, jednoduché použitie
- Užívateľsky prívetivá kruhová stupnica umožňuje ľahšie odčítanie teploty
- Dve teplotnej stupnice: DRY (pečenie) a MOIST (varenie)
- Tri farebné polia označujúce tri teplotné rozsahy: Žlté pole: zahrievanie, Zelené pole: správna teplota varenia, Červené pole: prehriatie
VARENIE BEZ VODY
Pri varení bez pridania vody vždy vkladajte čerstvo umyté potraviny do studenej nádoby. 1/4 objemu nádoby pritom nechajte prázdnu alebo ponechajte aspoň 3 cm voľného priestoru od okraja nádoby a nádobu priklopte pokrievkou.
Nádobu s priklopenú pokrievkou postavte na studenú platničku a zapnite sporák (na strednú až vysokú intenzitu ohrevu).
Akonáhle dosiahne hodnota kontrolky analógového termokontrolu Zepter do polovice zeleného poľa pre režim varenie bez vody, znížte intenzitu ohrevu na minimum.
Jedlo sa varí vo svojej vlastnej šťave, ktorá zostáva v nádobe.
Para, ktorú potraviny vo vnútri nádoby uvoľňujú, stúpa nahor. Pokrievka je chladnejšia ako ostatné časti nádoby, a preto para pri kontakte s ňou kondenzuje. Výživná tekutina skvapkáva späť na dno a na jedlo. Tento proces sa opakuje, kým nie je jedlo perfektne uvarené (uzavretý cyklus).
Medzi okrajom nádoby a pokrievkou sa vytvorí vodná zátka.
Jedlo je uvarené približne za 20 minút.
PEČENIE BEZ TUKU
Pri pečení bez tuku vždy vkladajte mäso do predhriatej nádoby.
Prázdnu priklopenú nádobu postavte na sporák a zapnite platničku na maximálnu teplotu.
Nádoba je pripravená na pečenie, akonáhle kontrolka analógového termokontrolu Zepter dosiahne do polovice zeleného poľa pre režim prípravy bez pridania tuku, alebo keď kvapneme na panvicu pár kvapiek vody a kvapky začnú po dne "utekať" (tzv. Perla efekt).
Mäso vždy vkladajte do rozpálenej prázdnej panvice a pritlačte ich, aby sa sprudka opiekli.
Po uplynutí 30-60 sekúnd opečené mäso obráťte a znovu ich pritlačte. Potom ich nechajte opekať, kým nie je hotové.
Znížte teplotu platničky na minimum alebo ju úplne vypnite, resp. dajte nádobu z platničky preč.
Pokrievku použite podľa toho, aký spôsob prípravy pokrmov ste zvolili.
Pečenie je dokončené približne za 10 minút.
Analógový termokontrol Zepter je možné počas používania vystaviť teplotám v rozmedzí +20 ° C až +85 ° C. Rozsah teploty pre skladovaní činí -10 ° C do +45 ° C.
Súčasťou balenia je krabička (obalový materiál) a kovová redukcia Z-KIS.